Linneas Style

Happy new year

Kategori: Linnea

//Tee-shirt Hm//Byxor Zara//Skor Hm//

LBD

Kategori: Linnea

Little Black Dress. Från Rodebjer, hittade den idag, sista exemplaret. Ibland är jag en lyckoost. Den är helt i sammet, så fin. Vad tycker ni, ska jag ha den på nyår?

Instagram

Kategori: Linnea

Följ mig gärna på Instagram, jag heter linneaalkin Love L

Mobilblogg

Kategori: Linnea

Under julledigheten kommer jag att hålla er uppdaterade via telefonen. Det innebär att alla bilder kommer att hamna på vänster sida. Det är inte snyggt, men tillsvidare kommer det att vara så. Love L

Nu börjar det

Kategori: Linnea

Julkort

Kategori: Linnea

Santas little helper

Kategori: Linnea

Nu är tomteverkstaden igång. Tips för trendiga klappar, slå in dina julklappar i tidningspapper från modemagasin. Det blir så snyggt och personligt. Om du vill lyxa till det så klä den med ett fint sidenband!





Love L

Dan före

Kategori: Linnea

Nu är det sista julstöket som står på listan.

Love L

 

 

Lugn i julstressen

Kategori: Linnea

Ett bra tips på julklappar som inte kostar skjortan är halsband från Marc by Marc Jacobs. Perfekt att ge till syrran eller bästa väninnan. Uppskattas garanterat!





Love L

Just nu

Kategori: Linnea

Just nu är jag hemma för en gångs skull, tittar lite på tv och läser tidningar. Äntligen är skolan slut och nu är det bara att se fram emot ett nytt år. Ska bli så skönt att få en god natts sömn inatt. Jag är ledsen för tråkigt uppdatering senaste dagarna, men imorgon ska jag skärpa mig, lovar!

Love L

I min garderob...

Kategori: Linnea

...Står dessa underbara dojor. Dem bara väntar på att det ska bli nyårsafton så att jag kan använda dem! Resten av nyårsoutfiten får ni se när dagen är kommen.
Love L

Booom!

Kategori: Linnea

Snart smäller det. På annandagen visas Victoria Secret fashion show!!!! Jag dör! Det är årets händelse nummer uno!
En av årets lekfulla outfits! Buren av Chanel, en av mina favoriter
(Bild från Google)
Love L

Paris nästa

Kategori: Linnea

Nu i vår smäller det. Mormor tar med mig på en trip till Paris. Till Paris har jag velat åka i hela mitt liv så det här ska bli så spännande. Maten, modet, miljön, ALLT!
Allt man kan behöva i Paris, Resepengar, en reseguide och lite fransk nougat för att komma i rätt stämning

Love L

Gårdagen

Kategori: Linnea

Igår samlades jag och mina teatertjejer för en fika på Blå Lotus.

Från vänster, Emma, Frida, Magdalena, Ellen.
Social Club
Tack för en Underbart mysig dag!
Love L

Svenska hjälte-galan

Kategori: Linnea

Nu sitter jag och tittar på Svenska hjältegalan. Tårarna bara flödar här i soffan. När man ser alla hjältar som har gjort så fina saker går inte tårarna att hålla tillbaka. En som fick titeln "årets kämpe" fastnade jag lite extra för. Hon blev misshandlad av sin pojkvän. Nu ska hon åka till NYC med Sofi Fahrman. Det är hon väl värd. Om ni läser detta nu, sätt på tv:n på 4an.
Love L

Speedshopping!

Kategori: Linnea

Ännu en julklapp inhandlad, nu är nästan alla klara! skönt!
Vem den är till och vad som är i den får ni veta på julafton!
Love L

Dagens skyltfönster

Kategori: Linnea

Jag blir alltid så inspirerad när jag går förbi Malene Birger butiken. Vem vill ha dem där paljettbyxorna i svart? Tuppen jag!

Love L

Dagens detalj

Kategori: Linnea

Charm Bracelet från Thomas Sabo
Love L

Äntligen klar

Kategori: Linnea

Nu är jag äntligen klar med mitt pepparkakshus. Det tog sex timmar att rita mall, skära ut, dekorera och till sist sätta ihop det. Men nu är det klart. Jag blev väldigt nöjd med det.

Love L

Have yourself a merry little Christmas

Kategori: Linnea

Nu är min lilla gran i fönstret klädd. Istället för en stjärna eller en ängel har jag en fågel i toppen. Visst blev den fin?
Love L

Grattis i efterskott!

Kategori: Linnea

Vår allas fina Clara fyllde 15 år igår. På Lucia. Hon firade med att själv bjuda på cupcakes, finns det nåt gulligare än att bjuda på sin födelsedag.
Fina Clara!
Cupcakes från Cupcakes Stockholm
Lucia konsert i skolan
Love L

Gårdagens outfit: Boyfriend jeans

Kategori: Linnea

//Jeans, True Religion//T-shirt, Hollister//
Love L

Nyhet på parfymhyllan

Kategori: Linnea

En lite tidig julklapp platsar på  parfymhyllan. Loverdose luktar så gott, och flaskan är inte dom den heller.
Love L

Lucia

Kategori: Linnea

Glad Lucia! Idag har vi firat Lucia med lussebullar och julmust. Man känner attdet börjar närma sig jul.
Love L

Värt att prova

Kategori: Linnea

Idag gjorde jag en inpackning i håret, och nu är det lent som siden. En inpackning jag rekomenderar är den här från Boots, man får sidenlent och dunmjukt hår...
Love L

Söndagsbrunch

Kategori: Linnea

Idag vankades det födelsedagsbrunch hos fina Clara! Jag är fortfarande proppmätt efter alla godsaker! Här får ni ett smakprov av hur dagen såg ut...
Underbara cupcakes à la Clara
Love L

Dagens

Kategori: Linnea

//Tröja H&M//Kjol Zara//
Love L

Söndag 11/12

Kategori: Linnea

Nu sitter jag med Isabelle och dricker Pellegrino, äter B&J, och tittar på tv-serier. Men igår? var vi på stan, det såg ut så här...
Inne på MBMJ
En sån här tröja skulle jag inte säga nej till.
En julklapp från Marc o'polo, Ps, det är en chokladkaka
Love L

Trendspaning

Kategori: Linnea

Idag var så mysigt, Isabelle, Lina och jag gick runt och tittade i butiker, fikade och tittade i mer butiker. Något som jag märkte i alla butiker var paljetter och glitter. Jag tycker att det är så snyggt och passar perfekt nu när det snart är nyår. Här är några favoriter...
Malene Birger
Malene Birger
Malene Birger
Marc by Marc Jacobs
Zara
Love L

Snart

Kategori: Linnea

Snart ska jag hoppa i kläderna och bege mig till stan för julklappsinhandling med mina fina vänner. Men nu...Frukost!

Love L

Svar på fråga

Kategori: Linnea

Jag har fått några frågor om min väska och var man kan hitta dem. Jag vet att man kan köpa dem på Nathalie Shuterman på Birger Jarlsgatan i Sverige, men såklart hittar man dem lättast och fler modeller utomlands. Dem ligger mellan 7 och 32 tusen, beroende på vilket material och modell det är. Min är dock inte äkta, men det är fortfarande en favotit i garderoben. Hoppas att ni har fått svar på era frågor!
Love L

Just nu

Kategori: Linnea

Just nu sitter jag och tittar på idol med Apotekarens julmust och popcorn. Vem hejar ni på? Robin eller Amanda? Jag tror att jag kommer att rösta på Amanda. Jag är så avis på min syster som sitter i globen i detta nu och tittar. Jag vill också vara där, men nu får tv-soffan duga.
Andrea ritade en bild på idol-juryn
Love L

Kära Jultomten...

Kategori: Linnea

...I år har jag varit en snäll flicka, jag önskar mig dessa fina MUU-skor skor från Topshop!
Love L

Dagens

Kategori: Linnea

//Blus, Malene Birger//Jeans, True Religion//
Love L

Flätan!

Kategori: Linnea

En av dem skönaste och snyggaste frisyrerna jag vet är en fläta. Man får bort håret från ansiktet samtidigt som man ser chic ut. Jag personligen tycker att flätan passar året rund, lika snyggt på vintern som på sommaren. Här är några snygga flätor...
Emma Roberts
Rachel McAdams
Rosie Huntington-Whiteley
Love L

Rött är kärlekens färg

Kategori: Linnea

Rött tycker jag är så coolt, det funkar till så mycket! Om man inte är redo för en helt röd outfit kan man börja med små detaljer i rött, som ett skärp eller en håraccessoar. Jag föredrar mitt läppstift från YSL och mitt nagellack från Mavala!
Love L

Dagens

Kategori: Linnea

//Stickad tröja, H&m//Jeans, Acne//


Love L

J Brand/Christopher Kane

Kategori: Linnea

Ett av mina favorit märken på jenas/byxor är J brand, dem har så snygga detaljer och dem sitter alltid perfekt! Nu har dem ett samarbete med Cristopher Kane! jag tycker att kollektionen är så rolig och lekfull, ett par såna byxor skulle verkligen liva upp en grå, trist Decemberdag.
Dem orangea shortsen i andra raden är jag helt kär i, tänk att trippa omkring i dem i sommar!
Love L

Just nu!

Kategori: Linnea

Just nu ska jag alldelses snart gå ut genom dörren. Vad var klockan nu igen... 07.07!!! Vanligtvis skulle jag ligga och sova i en halvtime till, men nu är jag hos pappa, så det blir en bit att åka! Ibland är det tillochmed mysigt när det är kolsvart utomhus när man ska gå hemifrån;)
Love L, ps: ni får en dagens när jag kommer hem!

18 Dagar kvar!

Kategori: Linnea

Nu är det bara 18 dagar kvar till julafton! jag börjar känna av "julstressen", jag har inte köpt en enda julklapp (än). Nu får man bara hoppas att snön kommer så det hinner lägga ett fint snötäcke! Men jag tror inte att det kommer att bli några problem med tanke på temperaturen! 18 DAGAR, det är inte mycket.
Här är en bild  som jag tog på bröllopsmässan som var i februari, jag tycker att klänningen till höger är så fin, jag skulle inte ha något emot att fira jul i den!
Love L

Jädrans!

Kategori: Linnea

Jädrans vad jag längtar till jullovet! Inte för att jag ska göra något speciellt, men jag är bara så trött? Och så kommer det att hända så mycket Roligt.. December inehåller nog mest roliga saker:
1. Julafton
2. Nyår
3. Victoria´s secret fashion shooooow!!
Den tredje punkten är nästan min favorit, som jag har sett fram imot att den snart kommer sändas i Sverige! Åhh, det är så snygga kläder/undies! Förra året satt jag hemma i soffan by my self uppklädd och med lockat hår! Jag vet, liite töntigt, men jag gillar att vara fin när jag kollar på andra fina saker. Samma sak gäller när jag ska kolla på SATC, det bara blir så!
Här är en av årets outfits, tänk om man skulle se ut så här på julafton!
Love L

Wolff-Wear!

Kategori: Linnea

Idag invigde jag min tidiga julkapp från mamma! Jag ansåg att det var tillräckligt kallt för att ta på sig vinterjacka. Jag fick jackan för ungefär en vecka sedan och jag har älskat den ända sen dess, jag sitter med den på i rummet i bland! Häääär kan ni hitta den!

(javet, bilden ser ut som en blocketannons, men jag har inte hunnit få en bättre bild på den än!)
Love L

Gårdagen i bilder!

Kategori: Linnea

Nu har jag äntligen kommit hem från Fågelbro! Det skönaste som finns är att komma hem! Nu har jag varit hemmifrån i två dagar! Här är alla bilder från gårdagen!
Frukost dagen efter<3
¨
Love L!

SNARK.

Kategori: Linnea

Ååh, igår var såå mysigt, maten var så god och efterrätterna går inte ens att berkriva! Lyckad kväll! Morgonen var inte sämre, frukostbuffé med våfflor, croissanter och färskpressad juice! Men... jag glömde sladden till kameran! SNARK! Så nu ligger alla fina bilder jag vill visa er i kamerna, men ni får se dem när jag kommer hem. Nu är jag hos morfar på fågelbro. Snart när alla har gjort sig i ordning bär det av till morbror Olle för att träffa moster Caroline och kusin Elliot. Loovar att lägga upp bilder när jag kommer hem! Så läge får ni en bild från Thailand! <3
Love L


Just nu...

Kategori: Linnea

...Ska jag snart åka till ett öppet hus inne i stan, sen bär det av mot Fågelbro hus för julbord med släkten. Som jag har längtat till den här dagen, jag tycker att första gången man äter julbord på året, det är då man inviger julen! Så förbered er på en bildbomb i kväll!!!
Här är en mycket seriös bild på mig och vickan för ett tag sen!
Love L

Happiness!

Kategori: Linnea

Idag efter skolan åkte jag till Täby C för att möta Emma, min Emmipemmsi! åh, vad jag har saknat henne!<3<3<3 Sen åkte vi till TEG för öppet hus, med Elllllen som personlig guide, jag har saknat henne såå mycket också!<3<3
Min fina Emmsipemmsi!

Ellen e sööt!

Love L

Dagens!

Kategori: Linnea

Idag kör jag casual friday!
Sidenbyxor, H&m tröja, Acne
Love L

1 December!

Kategori: Linnea

Åhh, äntligen är det December, som jag har längtat! Nu är det bara snön som fattas. Idag fick jag min första julkänska, jag öppnade första luckan i min julkalender och tog första chokladbiten som smakade förväntan och äcklig kalenderchoklad<3 Det är så det ska vara! <3
Imorgon börjar jag officiellt att blogga igen!
Love L