Linneas Style

FANCY

Kategori: Linnea

Gårdagskvällen började hos Greta med plockmat (<3) och fancy drinkar. Väldigt cozy. En bra start på en bra kväll! Tack älskade Greta! Resten av kvällen är historia...
 
Xo

FAVORITER

Kategori:

Mina absoluta favoriter i badrummet!

//Stor tät puderborste//Bronzer för fräscha sommarkinder//vit(?) concealer från Sephora//Värdsbäst primer från BM//Foundation som täcker allt(!)//Puder som är så bra att jag inte vet var jag ska ta vägen(rekomenderas)//Allmänn borste som jag använder till min bronzer//

Nu vet ni det!

Xo

3...2..1..Boom

Kategori:

Min hjärnkapacitet är nere på noll just nu. Skolan dödar all energi som finns i min kropp! Men i slutändan är det värt det! Nu ska jag hem från en fredags(fml)pluggdejt med fia! Ska med största sannolikhet sova tills solen går upp imorgon!

Xo

#LOLLIPOPLOVE

Kategori:

Älskar klubbor. <3

Gårdagen var fylld med blod, svett och tårar, eller typ iallafall! Jobbat med en musikvideo (på en väldigt skitig datorskärm) som försvann och fick klippa om allt! Sen en stressad eftermiddag med kulturkafé och livemusik! Men kul var det!


Xo

N*5

Kategori:

Miniflaska runt halsen! Tack mamma för halsbandet! Det går att hitta HÄR!

Xo

FUNTASTIC

Kategori:

Hur mycket har man inte saknat att ta en runda i spåret?! Inte överdrivet mycket kan jag själv säga, men det blir ju tusen gånger roligare med färg på fötterna! Kolla fina jag såg i ett skyltfönster från Ilse Jacobsen!

Xo

ZUITED

Kategori:

Vet inte varför jag gillar animal prints så mycket, bara blir så! Har precis klätt min telefon med en zebrakostym! Gillar telefonen mer nu! <3

(Alexx, jag ska bli bättre på att blogga, lovar)

Xo

SANDAL

Kategori: Linnea

Dress your feet! //Zara 399 kr//
 
 
 
Xo

V.9

Kategori: Linnea

Val d´isere bjöd på årets grymmaste vecka med afterski, pudersnö, utehäng, biffiga vakter, allt och lite till. Man måste vara där för att förstå det episka med det! Tack Val d´isere.
 
 
 

 
 
Xo
 

DIREKT FRÅN SÄNGEN

Kategori:

Rapporterar direkt från sängen!
Ligger i feber och förkylning, och jobbar med estetprojekt! Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon!

Funderar på att färga blont, vad tror ni? Ja/Nej?

Xo

JE SUIS MALADE

Kategori:

Be calm!! Fler inlägg kommer! Nu har ju sportlovsveckan(BÄSTA NÅGONSIN) passerat och med det följde halsont, öroninflammation och en förkyldning( fortfarande värt). Bilderna från veckan är på ingång! Här får ni en prewiew från afterskin!

Xo